Değerli meslektaşlar ve öğrenci dostlarımız,
Kütüphaneciler ve kütüphane dostlarından oluşan ve amatör bir futbol takımı olan Fahrenayt 451 olarak, ülkemizdeki çocuk kütüphanelerinin eksikliğine, yetersizliğine dikkat çekmek, çocuk kütüphaneleri talep etmek ve bir farkındalık yaratmak amacıyla, 11 Kasım Pazar günü düzenlenecek olan, eski adıyla Avrasya Maratonu yeni adıyla Vodafone İstanbul Maratonu’na, “Çocuk Kütüphaneleri İçin Koşuyoruz” sloganıyla hem 10K hem Halk Koşusu klasmanlarında katılıyoruz.
Birlikte yürümek, birlikte koşmak ve çocuk kütüphanelerine bir nebze bile olsa birlikte dikkat çekmek isteyen tüm meslektaşlarımızı ve öğrenci dostlarımız bekliyoruz.
10K koşusu için kayıtlar kapanmış olmakla birlikte, Halk Koşusu için kayıtlar 1-10 Kasım tarihleri arasında olacaktır. Yoğunluk olabileceği için, katılmak isteyenlerin son günlere kalmadan belirlenen yerlerden kayıtlarını yapmalarını tavsiye ederiz. Detaylı bilgi için https://www.maraton.istanbul/halk-kosusu
Ayrıca, etkinlik sayfamızı ziyaret etmek için https://www.facebook.com/events/479187612558189/ adresine tıklayabilirsiniz.
https://www.facebook.com/fahrenayt451
Leave a Reply